Psykolog København

Psykolog Camilla Karmark

Jeg hedder Camilla Karmark og er medstifter af Lind & Karmark – Kognitiv Psykolog Praksis. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har 10 års klinisk erfaring med kognitiv terapi for voksne og unge. Jeg har specialiseret mig i behandling af angstlidelser, OCD og stress.

 

Jeg er optaget af høj faglig kvalitet i mit arbejde i kombination med omsorg, støtte og en ligeværdig samarbejdsrelation mellem dig og mig. Hver enkelt session vil være præget af åbenhed og gennemsigtighed i forhold til terapien, og du ved altid, hvor du har mig.  

 

Jeg har i flere år arbejdet som psykolog i en privat kognitiv klinik i København, hvorfra jeg har solid erfaring med behandling af angstlidelser, OCD, stress, depression og selvværdsproblematikker. Jeg har endvidere været ansat i psykiatrien, hvor jeg var med til opstart af en angst- og OCD klinik. Her udførte jeg kognitiv terapi både individuelt og i gruppe samt supervision af tværfagligt personale. Derudover har jeg haft konsulentopgaver i privatklinik ejet af speciallæger i psykiatri.

 

Jeg har også arbejdet i Forsvaret, hvor jeg gennem en årrække var fast tilknyttet som psykolog i Militærpsykologisk Afdeling. Mit arbejde bestod både af terapi, undervisning og rådgivning. Jeg deltog også i krisepsykologisk arbejde i Afghanistan af flere omgange. Psykologiske emner som stress, angst, depression, PTSD samt sorg og krise var fast del af mit terapeutiske arbejde.

 

Hos Lind & Karmark varetager jeg terapiforløb i vores Vesterbro-afdeling. 

 

Jeg brænder for mit arbejde og for at gøre en forskel for den enkelte. Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

Mange hilsner

Camilla Karmark