Om psykologerne

Psykologer centralt i København

Læs mere

Hos Lind & Karmark – Kognitiv & Metakognitiv Psykolog Praksis har vi alle mange års erfaring som kliniske psykologer med terapi som vores kerneydelse. Vi vægter høj faglig kvalitet i vores arbejde i kombination med en rar atmosfære, hvor du føler dig velkommen og tryg.

 

Vi er universitetsuddannede psykologer og medlemmer af Dansk Psykologforening. Vi er alle specialiseret inden for kognitiv terapi eller metakognitiv terapi og efteruddanner os løbende med både uddannelsesforløb, kurser samt supervision. 

 

Som psykologer og medlemmer af Dansk Psykologforening, er vi underlagt Psykologloven, hvilket betyder, at vi har tavshedspligt og arbejder efter særlige etiske regler. Så alt hvad du siger bliver mellem os og bliver behandlet med den største respekt. 

 

Du kan læse lidt om hver af os psykologer i nedenstående tekster. Ring eller skriv endelig, hvis du har nogle spørgsmål. 

Psykolog København

Psykolog Trine Lind Laursen

Mit navn er Trine Lind Laursen, og jeg er medstifter af Lind & Karmark – Kognitiv & Metakognitiv Psykolog Praksis. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2006 og har siden specialiseret mig i kognitiv adfærdsterapi. Foruden mange års praksiserfaring med kognitiv terapi, har jeg taget en 2-årig efteruddannelse indenfor metoden. Jeg har valgt at bygge på med en 2-årig metakognitiv efteruddannelse, som jeg er i slutningen af.

Psykolog København

Psykolog Camilla Karmark

Jeg hedder Camilla Karmark og er medstifter af Lind & Karmark – Kognitiv & Metakognitiv Psykolog Praksis. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har over 13 års klinisk erfaring med terapi for voksne og unge. Jeg har specialiseret mig i behandling af angstlidelser, OCD, depression og stress. Jeg er efteruddannet inden for kognitiv terapi og metakognitiv terapi. 

 

Psykolog København

Psykolog Julie Lillegaard

Jeg hedder Julie Lillegaard og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg har specialiseret mig i arbejdet med kognitiv terapi og har tidligere arbejdet med metoden både i psykiatrien samt i en tidligere privat kognitiv psykologpraksis med ydernummer. Jeg har bred erfaring med udredning og individuelle terapiforløb i en kognitiv ramme i forhold til flere forskellige psykologiske problemstillinger. Jeg har dog specialiseret mig i behandling af angstlidelser, herunder også OCD, samt depression og stress. Jeg brænder for angstbehandling og ser virkelig gode resultater med metoden.

Psykolog København

Psykolog Maj Lindebjerg 

Mit navn er Maj Lindebjerg, og jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg har bred erfaring med individuelle behandlingsforløb, men har specialiseret mig inden for behandling af angsttilstande, herunder OCD, panikangst, generaliseret angst, social angst og sygdomsangst. Derudover behandler jeg også depression, stress og selvværdsproblematikker.

 

Psykolog København

Psykolog Melissa Elveberg

Jeg hedder Melissa Elveberg, og jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg er autoriseret og har specialiseret mig i at arbejde med kognitiv terapi. Det er både klassisk kognitiv terapi samt nyere 3. bølge retninger inden for den kognitive metode - herunder også metakognitiv terapi. Jeg har også taget en efteruddannelse inden for dialektisk adfærdsterapi, som er en kognitiv adfærdsterapeutisk retning, der beskæftiger sig med mindfulness, accept og regulering af svære følelser. Jeg ser rigtig gode resultater i terapien med den metode gang på gang.  

 

Psykolog København

Psykolog Helene Rau-Kaufmann

Jeg hedder Helene Rau-Kaufmann og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg er en dedikeret klinisk psykolog, som har specialiseret mig inden for metakognitiv terapi. Jeg er igennem en årrække blevet superviseret i metakognitiv terapi, og jeg snart også færdig med den 2- årige efteruddannelse hos manden bag metakognitiv terapi, Adrian Wells. Jeg er meget begejstret for resultaterne med metoden. Metakognitiv terapi er en yderst effektiv metode til at afhjælpe belastende bekymringstanker, og den skaber gode vedvarende resultater. 

 

Psykolog København

Psykolog Miriam Sandbeck

Mit navn er Miriam Sandbeck, og jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og autoriseret. Jeg har specialiseret mig i kognitiv adfærdsterapi og har i mit arbejde som psykolog og underviser især beskæftiget mig med angst, OCD, stress, depression og lavt selvværd. Jeg arbejder både med klassisk kognitiv terapi samt inden for de nyere metoder, herunder metakognitiv terapi samt mindfulnessinspireret kognitiv terapi. Jeg har desuden erfaring med terapiforløb, hvor fokus har været på sorg og krise.