Erfarne undervisere til kurser og foredrag

Erfarne undervisere

Foredrag, undervisning og kurser

Læs mere

Hos Lind og Karmark - Kognitiv & Metakognitiv Psykolog Praksis har vi stor erfaring inden for undervisning og er glade for at videreformidle vores kliniske viden. Vi tilbyder foredrag, oplæg og kurser, som vi kan skræddersy til jeres behov.

 

Et foredrag eller undervisning kan både være oplæg om specifikke psykologiske problemstillinger såsom stress eller OCD, og det kan være emner som fx Den Svære Samtale eller  krisehåndtering. Det kan også dreje sig om undervisning i kognitiv terapi eller metakognitiv terapi.

 

Vi tilbyder undervisning og formidling til arbejdspladser, konferencer, foreninger eller uddannelsesinstitutioner, og det kan afholdes såvel i vores psykologklinik som på jeres adresse. Har I spørgsmål eller specifikke ønsker for et foredrag eller undervisning, så kontakt os gerne, så vi kan aftale nærmere. 

Det siger andre kursister...

Læs mere

“Tak for en inspirerende og lærerig dag om metakognitiv terapi. Det var en fornøjelse at lære Trine Lind og Camilla Karmark at kende. De er super dygtige og super gode til at formidle teorien anvendt i praksis. Godt med mange konkrete øvelser. God indføring i metakognitive metaforer. Fik nye værktøjer tilført værktøjskassen, som jeg kan øve og tage med mig videre og bruge – både personligt og fagligt”

 

Rikke Eriksen 

Socialfaglig koordinator

Københavns Kommune

 

 

Det siger andre kursister...

Læs mere

”Trine Lind var med som oplægsholder på vores Psykiatridage omhandlende unge og angst. Der var 500 tilstede. Ikke desto mindre formåede Trine at lave et kompetent og nærværende oplæg i øjenhøjde. Der var stor tilfredshed med Trines oplæg.”

 

Ditte Charles

Chefpsykolog

Psykiatrifonden