• Fordele ved at tage et forløb online:

  • *Effekten er den samme som ved terapi ansigt-til-ansigt

  • *Terapi i dit eget hjem

  • *Du sparer tid på transport

  • *Du bor måske et sted, hvor der langt til rette hjælp 

Psykologhjælp på video eller telefon

Bor du et sted, hvor der langt til rette hjælp?

Læs mere

Det kan være du bor et sted i Danmark, hvor udvalget af kvalificeret psykologhjælp ikke er så stort. Måske er du på udkig efter en specialist i fx OCD- eller angstbehandling, men der er over 100 km. til nærmeste bud. Det kan også være, at du bor i udlandet, hvor sprogbarriere eller kulturelle forskelle bliver en hindring for et brugbart terapiforløb. Men fortvivl ikke.

 

Tilpaser det dine behov

Vi har rigtig gode erfaringer med at hjælpe klienter rundt omkring i det ganske land, samt danskere som er flyttet til udlandet. Vi skræddersyer et forløb, så det passer til netop dine behov og din aktuelle livssituation.

 

Der findes lidt forskellige kombinationsmuligheder, og det finder du ud af sammen med din psykolog, hvad der passer bedst til dig. Vi benytter os enten af telefon eller en sikret videoforbindelse (via udbyderen wecare.software). Samtalerne bliver så kombineret med et enkelt besøg eller to i praksissen (hvis muligt – det kan også gøres uden). Hvis du i så fald besøger praksissen, vil psykologen have styr på at udnytte dit besøg i klinikken maksimalt rent terapeutisk. Fokus vil i så fald være på øvelser eller eksponering, som er gode at lave, når man er i samme rum. Ofte planlægger vores klienter fra andre landsdele deres besøg i praksissen med en Københavner-tur eller et allerede planlagt arrangement nær os. Udlandsdanskere planlægger det ofte med besøg hjemme, hvor de får presset et besøg eller to ind i klinikken. 

 

Rigtig gode resultater

Vi har tilbudt denne type terapiforløb over telefon og online igennem en årrække nu, og vores erfaringer er rigtig gode. Vi opnår lige så gode resultater i terapien, og det er også vores oplevelse, at relationen og alliancen til vores klienter bliver rigtig god, selvom vi ikke sidder i samme rum. 

 

Hvis det er svært at møde op

I nogle forløb kan telefon eller onlineforløb også være en start på terapien, selvom man bor nær praksissen. Hos nogle klienter er angstniveauet så højt fra start, at det bliver helt uoverskueligt at møde op i klinikken. Der kan vi til en start lære hinanden at kende over telefonen, og du kan få de indledende redskaber og støtte til at komme hen i klinikken. Men vi kan tage det etapevis og bygge ovenpå i et tempo, hvor du kan være med. Det kan også være, at du er smerteplaget og derfor har svært ved bevæge dig væk fra hjemmet. Her kan video- eller telefon terapi også være en god mulighed.

 

Hvis du er interesseret i et forløb via telefon eller online, så ring til os på tlf. 5388 1200 eller skriv til kontakt@kognitivpsykologpraksis.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt videre. 

 

Bedste hilsner

Lind & Karmark

 

 

 

Andre klienter siger...

Læs mere

Kvinde 21 år, fra Jylland:

"Jeg startede i et forløb hos Lind og Karmark, efter jeg blev ramt af ovevejende obsessiv OCD med aggressive tvangstanker. Da jeg bor i Jylland (og ikke boede nær specialister i OCD), foregår min terapi med min psykolog over telefon. Jeg har dog mødt min fantastiske psykolog et par gange før i deres skønne klinik. 
Jeg kan varmt anbefale telefon terapi. Jeg har før været i “almindelig” fysisk terapi, og jeg kan fortælle, at effekten er fuldstændig den samme! Selvom man forinden kan bekymre sig, hvorvidt den telefoniske terapi har en effekt, i modsætning til den fysisk tilstedeværende terapi, må jeg klart sige, at denne bekymring godt kan manes til jorden. Selvom man ikke sidder fysisk i samme rum, føler man alligevel at man er “connected”.
Jeg kan varmt anbefale min dygtige psykolog hos Lind & Karmark - til “almindelig” terapi såvel som telefonisk terapi. Med sin store indsigt og yderst professionelle viden omkring OCD og angst, har hun hjulpet mig rigtig langt på blot 6 måneder, hvor vi sammen har kombineret telefonisk terapi og medicin, hvor jeg i starten var yderst forpint. Hun har talt med min læge 2 gange i forløbet. Hun er en meget kærlig og varm person, hvor der i terapien også er plads til grin af og til.  
Tøv ikke med at kontakte Lind og Karmark, de er fantastiske, og de har hørt selv de mest bizarre tanker før, og de VED at det bare er OCD, og IKKE din virkelighed".


Mand 31 år, fra England:

"Jeg gik hos Lind & Karmark tidligere, indtil vi blev enige om, at jeg ikke havde brug for terapi længere.

Et halvt år derefter tog jeg det store spring og flyttede til udlandet for at få drømmejobbet og tænkte ikke nærmere over mit psykiske helbred.

Men efter godt og vel et år i England begyndte min angst at tage overhånd igen. Ud over angsttankerne fløj der også tanker gennem mit hoved, om hvordan jeg skulle kontakte en professionel psykolog, og ikke mindst hvordan jeg skulle komme til psykologen, da jeg pga. arbejdet bor ret langt væk fra større byer og ikke har nogen bil.

Her var det guld værd, at kunne få telefonkonsultationer med min psykolog hos Lind & Karmark. Ikke blot slap jeg for at skulle tænke på transport-aspektet, men hvad nok var endnu mere vigtigt, var at jeg kunne fortsætte hos en psykolog, som allerede kender til mine problemer og til min personlighed, og hvordan man bedst tackler problemerne i den sammenhæng. Det betød, at vi hurtigt kunne finde en strategi til at afhjælpe mine problemer.

At vi taler sammen over telefon fungerer godt. Det er selvfølgelig ikke det samme som en fysisk konsultation, men jeg får den hjælp jeg har brug for i terapien. Og så planlægger jeg det også sådan, så jeg har en konsultation, når jeg er på ferie Danmark". 

 

Kvinde 33 år, fra Jylland:

”Hos Lind og Karmark mødte jeg yderst professionel rådgivning, støtte og forståelse for min OCD. Min psykolog kunne meget hurtigt, gennem telefonen, gennemskue min OCD og give mig viden og værktøjer jeg med god effekt har brugt siden. Selv gennem telefonen oplevede jeg stor indlevelse, ligeværdighed og tryghed, al sammen med en humoristisk tilgang. 

Telefonsamtalerne har gjort en stor forskel for mig.”