Psykologhjælp på video eller telefon

Bor du et sted, hvor der langt til rette hjælp?

Læs mere

Det kan være du bor et sted i Danmark, hvor udvalget af kvalificeret psykologhjælp ikke er så stort. Måske er du på udkig efter en specialist i fx OCD- eller angstbehandling, men der er over 100 km. til nærmeste bud. Det kan også være, at du bor i udlandet, hvor sprogbarriere eller kulturelle forskelle bliver en hindring for et brugbart terapiforløb. Men fortvivl ikke.

 

Tilpaser det dine behov

Vi har rigtig gode erfaringer med at hjælpe klienter rundt omkring i det ganske land, samt danskere som er flyttet til udlandet. Vi skræddersyer et forløb, så det passer til netop dine behov og din aktuelle livssituation.

 

Der findes lidt forskellige kombinationsmuligheder, og det finder du ud af sammen med din psykolog, hvad der passer bedst til dig. Vi benytter os enten af telefon eller en sikret videoforbindelse. Samtalerne bliver så kombineret med et enkelt besøg eller to i praksissen (hvis muligt – det kan også gøres uden). Hvis du i så fald besøger praksissen, vil psykologen have styr på at udnytte dit besøg i klinikken maksimalt rent terapeutisk. Fokus vil i så fald være på øvelser eller eksponering, som er gode at lave, når man er i samme rum. Ofte planlægger vores klienter fra andre landsdele deres besøg i praksissen med en Københavner-tur eller et allerede planlagt arrangement nær os. Udlandsdanskere planlægger det ofte med besøg hjemme, hvor de får presset et besøg eller to ind i klinikken. 

 

Rigtig gode resultater

Vi har tilbudt denne type terapiforløb over telefon og online igennem en årrække nu, og vores erfaringer er rigtig gode. Vi opnår lige så gode resultater i terapien, og det er også vores oplevelse, at relationen og alliancen til vores klienter bliver rigtig god, selvom vi ikke sidder i samme rum. 

 

Hvis angst gør det svært at møde op

I nogle forløb kan telefon eller onlineforløb også være en start på terapien, selvom man bor nær praksissen. Hos nogle klienter er angstniveauet så højt fra start, at det bliver helt uoverskueligt at møde op i klinikken. Der kan vi til en start lære hinanden at kende over telefonen, og du kan få de indledende redskaber og støtte til at komme hen i klinikken. Men vi kan tage det etapevis og bygge ovenpå i et tempo, hvor du kan være med. 

 

Hvis du er interesseret i et forløb via telefon eller online, så ring til os på tlf. 5388 1200 eller skriv til kontakt@kognitivpsykologpraksis.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt videre.