Vi står klar, hvis dit barn har brug for hjælp...

Kognitiv og metakognitiv terapi til børn

Har dit barn brug for vores hjælp?

 

Læs mere

Vi tilbyder kognitiv og metakognitiv terapi til børn med angst og OCD. Vi har mange års erfaring inden for dette felt, og dit barn er derfor i kompetente og trygge hænder hos os. 

 

Vi oplever, at det er en stor hjælp for børn med angst at kunne tale med en uvildig person i et fortroligt rum - en person som de føler, at de kan åbne op overfor. At dit barn får hjælp til sine vanskeligheder allerede tidligt i livet skåner ham eller hende for mange problemer senere hen. Formålet med terapien er ved hjælp af helt kontkrete værktøjer og strategier at afhjælpe dit barns angst- eller OCD-symptomer. Vi støtter den vej igennem dit barns udvikling og fremmer dets egne ressourcer, og I vil alle opleve at hverdagen bliver nemmere.

 

Vi tager i det enkelte forløb stilling til, om vi benytter kognitiv terapi eller metakognitiv terapi. Det gode ved begge disse metoder er, at der er fokus på helt konkrete værktøjer, som vi videregiver på pædagogisk og nænsom vis. Vi sørger altid for et fast samarbejde med jer som forældre. Det skaber tryghed for dit barn, og giver samtidig jer mulighed for at støtte jeres barn bedst muligt i terapien.

 

I forløbet tilpasser vi altid terapien til det enkelte barns gældende problematik og behov.

 

I kan læse mere om kognitiv terapi her og om metakognitiv terapi her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i praksissen. 

 

Kærlig hilsen

Lind & Karmark