Psykologer med speciale i voksne

Kognitiv og metakognitiv terapi til voksne

Læs mere

Voksen og brug for professionel hjælp?

Et voksenliv strækker sig over rigtig mange år, og det er helt naturligt at opleve både op- og nedture og forskellige udfordringer, som voksen. Det er normalt, at man i løbet af ens liv kan blive ramt af stress, angstsymptomer eller perioder, hvor tungsindighed eller en følelse af mental skrøbelighed, kan fylde. Fortvivl ikke.

 

Din psyke og dit sind er selvregulerende, og du skal ikke frygte, at der er noget galt med dig. Du er "blot" kommet til at benytte dig af nogle uhensigtsmæssige strategier, som forstærker og vedligeholder de symptomer, som du gerne vil af med. Lad os hjælpe dig videre med nogle bedre strategier.

 

Specialister i terapi til voksne

Vi har mange års erfaring i terapi til voksne - og det gælder både terapi til mænd og kvinder. Hvad enten du er i starten af dit voksenliv, står midt i livet eller er blevet ældre, så har vi gode erfaringer i at skabe en god alliance med vores klienter. Det er vores ansvar, at du føler tryg i samarbejdet med os uanset din alder.

 

Vi er specialister i at behandle både stress, angstlidelser, OCD, depression, søvnproblemer og selvværdsproblematikker. Du vil få konkrete værktøjer, og vi indgår i et aktivt samarbejde omkring din situation. Med målrettet terapi kan du slippe helt af med dine mentale og følelsesmæssige udfordringer - eller som minimum få reduceret dine symptomer mærkbart. 

 

Livets op- og nedture

Foruden de specifikke psykiske udfordringer man kan blive ramt af (fx angst, OCD eller depression), så er der ofte nogle tematikker, som går igen på tværs af klientforløb med voksne. Det kan være udfordringen med at balancere arbejdsliv og privatliv. Det kan være eksistentielle temaer som sygdom og dødsfald i familien. Udfordringer med kærlighedsliv og sexliv. Tanker om at græsset er grønnere på den anden side, eller en livssituation med ensomhed og frygt for at være alene. Der kan være problemer på arbejdet - enten fagligt eller med arbejdsmiljø. Der kan være udfordringer med barnløshed, eller måske eksistentiel stress over ikke at være der i livet, hvor man havde håbet på at være. Eller måske er du udfordret som forælder, hvor du føler dig magtesløs eller fortvivlet over problemer, som dit barn oplever. 

 

Lad os hjælpe dig videre

Uanset hvilke udfordringer du døjer med, og hvilke symptomer det har givet dig, så vil vi meget gerne hjælpe dig videre. Hvis du er interesseret i at høre mere om et terapiforløb til dig, så kontakt os endelig. Du kan ringe til os på tlf 53 88 12 00 eller sende en mail til kontakt@kognitivpsykologpraksis.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.