Angst - hvad skal jeg gøre? Bliv klogere her...

 

Hjælp til angst

Læs mere

 

Hvad er angst?

Angst er en følelse, som er del af vores naturlige alarmberedskab. Når man taler om angstlidelser, så skyldes det, at alarmberedskabet er blevet for sensitivt, og at man er bange for noget, som reelt ikke er farligt. Alt efter typen af angstproblematik, er det forskellige ting, man er bange for.

 

Er angst en sygdom?

Når vi taler om bestemte angstproblematikker er det ikke for at sygeliggøre eller stemple folk. Psykiske udfordringer er en normal del af menneskelivet. Pointen med at dele angst op i underkategorier er blot, at det bliver nemmere for den enkelte at genkende sine symptomer - og behandlingsmæssigt har psykologen forskellig viden og forskellige redskaber til behandling af den enkelte angstlidelse. Det er ikke usædvanligt, at man kan have symptomer fra forskellige angstproblematikker, og det er behandlingsmæssigt intet problem.

 

Hvordan kan angst behandles?

Fælles for angstlidelser er, at når man først er fanget i angstens onde spiral, så får den så og sige sit eget liv. Så kan det føles svært at se sin vej ud af angsten, og man kan blive rigtig bange og bekymret for sin fremtid. Men det behøver du ikke være. Alle angstlidelser kan behandles med rigtig god effekt, og der er ingen angst, som er kronisk. Du har blot ikke fået den rette behandling endnu. Vi er specialister i angstbehandling og eksperter i kognitiv terapi, og vi tilbyder skræddersyet behandling til netop din angst. 

 

Hvordan føles angst?

Gældende for alle angstlidelser er, at de er rigtig ubehaglige og giver meget lidelse og besvær i hverdagen. Under hver enkelt af boksene kan du læse mere om de forskellige symptomer - der er noget karakteristisk ved hver og én af angstlidelserne. Hvis du spørger dig selv, hvilken angst har jeg, så kan du højst sandsynligt finde svaret på her på vores hjemmeside, men ellers ring endelig til os. Vi kan hurtigt spore os ind på din angstproblematik.

 

Klik på de nedenstående bokse for at læse mere. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.