Blogindlæg
12.03.2020

Vedr. CORONAVIRUS

 

Kære klienter

Der er jo intet vi hellere vil end at varetage vores klientforløb med alle vores klienter bedst muligt. Men for at passe godt på vores hinanden og vores samfund følger vi selvfølgelig statsministerens klare guidelines. Vi tager derfor følgende forholdsregler i klinikken:

-        Fra fredag den 13. marts til og med fredag den 27. marts vil størstedelen af vores forløb blive afholdt over telefon eller video. Om du foretrækker telefon eller video, og hvordan det præcist kommer til at foregå, vil din psykolog aftale nærmere med dig. Du bliver kontaktet af hende, så du skal ikke foretage dig noget. Vores tilbud om videosamtaler følger datalovgivningen, og vi tilkøber ekstra videokapacitet til alle psykologer i denne periode.   

 

-        I enkelte tilfælde vil det være muligt at afholde sessionen i klinikken, men der vil vi tage højde for ekstra tid mellem sessioner, så ikke vi har flere klienter som venter samtidigt ude i venteværelset. Hvis du har et akut behov, hvis ikke du kan sidde et fortroligt sted alene og afholde samtaler, el.lign., så spørg din psykolog (mail eller sms) om din samtale kan afholdes i klinikken. Hvis du får en samtale i klinikken inden for de næste to uger, så skal vi bede dig om ikke at komme i god tid, så vi igen undgår venteværelses-travlhed. Så kom blot et par minutter før, så kan du måske komme direkte ind hos din psykolog ved ankomst.

 

-        Håndtryk er der desværre ikke nogen af den næste tid. Vi sørger også for ekstra plads imellem vores stole, så der er minimum 2 meter.

 

-        Da alle psykologer i klinikken har børn, så er der også en logistik som skal gå op for den enkelte psykolog (da alle institutioner er lukket 2 uger). Det vil muligvis medføre, at din psykolog må ændre på tidspunktet for jeres samtale. Du skal selvfølgelig nok få direkte besked fra din psykolog. Vi håber på forståelse for dette.

 

Vi glæder os til der igen er normale tilstande herhjemme, så vi kan byde jer alle velkommen i klinikken, sørge for hyggelig stemning i venteværelset samt give et kærligt håndtryk. Men indtil da håber vi på forståelse fra jer alle. Og vi har rigtig gode erfaringer med både telefon- og videokonsultationer, så vi skal nok hjælpe jer godt videre i terapien også de næste par uger. 

 

Mange kærlige hilsner

Lind & Karmark