Psykolog København

Psykolog Camilla Karmark

Jeg hedder Camilla Karmark og er medstifter af Lind & Karmark – Kognitiv & Metakognitiv Psykolog Praksis. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har over 14 års klinisk erfaring med terapi for voksne og unge. Jeg har specialiseret mig i behandling af angstlidelser, OCD, depression og stress. Jeg er efteruddannet inden for kognitiv terapi og metakognitiv terapi. 

 

Jeg er optaget af høj faglig kvalitet i mit arbejde i kombination med omsorg, støtte og en ligeværdig samarbejdsrelation mellem dig og mig. Hver enkelt session vil være præget af åbenhed og gennemsigtighed i forhold til terapien, og du ved altid, hvor du har mig.  

 

Jeg har i flere år arbejdet som psykolog i en privat kognitiv klinik i København, hvorfra jeg har solid erfaring med behandling af angstlidelser, OCD, stress, depression og selvværdsproblematikker. Jeg har endvidere været ansat i psykiatrien, hvor jeg var med til opstart af en angst- og OCD klinik. Her udførte jeg kognitiv terapi både individuelt og i gruppe samt supervision af tværfagligt personale. Derudover har jeg haft konsulentopgaver i privatklinik ejet af speciallæger i psykiatri.

 

Jeg har også arbejdet i Forsvaret, hvor jeg gennem en årrække var fast tilknyttet som psykolog i Militærpsykologisk Afdeling. Mit arbejde bestod både af terapi, undervisning og rådgivning. Jeg deltog også i krisepsykologisk arbejde i Afghanistan af flere omgange. Psykologiske emner som stress, angst, depression, PTSD samt sorg og krise var fast del af mit terapeutiske arbejde.

 

Jeg er specialiseret i både kognitiv terapi og metakognitiv terapi. Senest er jeg blevet certificeret i metakognitiv terapi ved en 2-årig efteruddannelse ved Adrian Wells. Ud fra din problemstilling tager jeg stilling til, hvilken én af metoderne som vil virke bedst i relation til dig, så vi opnår hurtigst mulig effekt af terapien. Så du igen kan få det godt.   

 

Privat bor jeg sammen med min mand og vores dejlige datter på Vesterbro. 

 

Jeg brænder for mit arbejde og for at gøre en forskel for den enkelte. Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

Kærlig hilsen

Camilla Karmark