Psykolog København

Psykolog Helene Rau-Kaufmann

Jeg hedder Helene Rau-Kaufmann og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg er også autoriseret. Jeg er en dedikeret klinisk psykolog, som har specialiseret mig inden for metakognitiv terapi. Jeg er igennem en årrække blevet superviseret i metakognitiv terapi, og jeg har færdiggjort den 2- årige efteruddannelse hos manden bag metakognitiv terapi, Adrian Wells. Jeg er meget begejstret for resultaterne med metoden. Metakognitiv terapi er en yderst effektiv metode til at afhjælpe belastende bekymringstanker, og den skaber gode vedvarende resultater. 

 

Jeg har særlig ekspertise i behandling af angstlidelser, OCD, depression, stress og lavt selvværd. Dertil har jeg erfaring med jalousi, sorgproblematikker og eksistentielle kriser. I terapien er jeg meget optaget af, at du bliver mødt med respekt, samt at jeg får skabt en tryg ramme. Jeg lægger samtidig stor vægt på en høj faglig kvalitet i mit arbejde. Som klient er du i centrum, og jeg skræddersyer altid forløbet, så det matcher dig. 

 

Mit udgangspunkt er at hjælpe dig med at bryde tilbagevendende negative bekymringstanker og grublerier, som leder til uhensigtsmæssig adfærd (fx tjekkeadfærd, undgåelsesadfærd, overkompensering, m.m.). Jeg vil hjælpe dig med at lære nye strategier til at håndtere de tanker, som gør dig ked af det, stresset eller bange. Via de nye strategier vil du fodre mentalt overskud, øget livsglæde og bedre selvværd. 

 

I mit kliniske arbejde som psykolog har jeg flere års erfaring fra private kognitive praksisser i Hovedstadsområdet, og på den måde har jeg tilegnet mig et stort kendskab til og erfaring med behandling af angstlidelser, OCD, depression, stress og selvværdsproblematikker.   

 

Lidt om mig som person, så bor jeg sammen med min mand og dejlige datter. Vi bor i en lejlighed i Nordhavn. 

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig i din udvikling og se alt det, du kan, når du er fri af dine gamle tankemønstre og uhensigtsmæssige strategier. Velkommen til.

 

Kærlig hilsen

Helene Rau-Kaufmann