Psykolog København

Psykolog Julie Lillegaard

Jeg hedder Julie Lillegaard og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg har specialiseret mig i arbejdet med kognitiv terapi og har tidligere arbejdet med metoden både i psykiatrien samt i en tidligere privat kognitiv psykologpraksis med ydernummer. Jeg har bred erfaring med udredning og individuelle terapiforløb i en kognitiv ramme i forhold til flere forskellige psykologiske problemstillinger. Jeg har dog specialiseret mig i behandling af angstlidelser, herunder også OCD, samt depression og stress. Jeg brænder for angstbehandling og ser virkelig gode resultater med metoden. Foruden den kognitive metode så modtager jeg også ugentligt supervision i den metakognitive tilgang, og jeg er tilmeldt den metakognitive efterudannelse hos Adrian Wells med opstart i 2019. 

 

I psykiatrien har jeg arbejdet som behandlingsansvarlig psykolog på en specialinstitution for unge. Her havde jeg terapiforløb med de unge, men hvor forældrene også fast blev inddraget. Jeg varetog også undervisning og supervision af tværfagligt personale. Jeg har tidligere også været tilknyttet Center for Angst på Københavns Universitet, hvor jeg fik erfaring med forskning og behandling af angst hos børn.

 

Jeg har således arbejdet med en bred aldersmæssig målgruppe, og tilbyder som den eneste psykolog hos Lind & Karmark terapeutiske samtaler til både børn, unge og voksne. Jeg brænder for mit virke som psykolog og er optaget af at bevare en høj faglig kvalitet i mit arbejde. Jeg holder mig løbende opdateret ved at følge med i ny forskning samt ved at gå i supervision samt efteruddanne mig.

 

Jeg er optaget af at give store som små en resultatrig behandling med holdbare resultater. Jeg gør mit bedste for at skabe en tryg og tillidsfuld relation som afsæt for et stærkt samarbejde imellem os, hvor du føler dig tryg og motiveret. Sammen vil vi se på, hvilke problemer du ønsker at arbejde med og opstille realistiske mål. Sammen skal vi nok nå de mål, så du igen kan få din livskvalitet tilbage.

 

Jeg ser frem til at møde dig.

De bedste hilsner

 

Julie Lillegaard