Psykolog København

Psykolog Julie Lillegaard

Jeg hedder Julie Lillegaard og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet samt autoriseret. Jeg har specialiseret mig i arbejdet med metakognitiv terapi og kognitiv terapi. Jeg har tidligere arbejdet med kognitiv terapi både i psykiatrien samt i en tidligere privat psykologpraksis med ydernummer. Siden er jeg dog særligt blevet optaget af metakognitiv terapi, som jeg har modtaget ugentlig supervision i gennem længere tid, og jeg er samtidig også godt igang med certficering i metoden hos Adrian Wells (grundlæggeren af metakognitiv terapi).

 

Jeg har bred erfaring med udredning og individuelle terapiforløb i forhold til flere forskellige psykologiske problemstillinger. Jeg har dog specialiseret mig i behandling af angstlidelser, herunder både socialfobi, panikangst, agorafobi, generaliseret angst, sygdomsangst, PTSD samt OCD. Derudover behandler jeg også depression, stress samt problemer med lavt selvværd.

 

Jeg brænder virkelig for angst- og depressionsbehandling og ser rigtig gode resultater med både den metakognitive metode samt den kognitive metode. Jeg blander dog aldrig de to metoder, da man så ophæver effekten af den enkelte. Ud fra din problemstilling vil jeg tage stilling til, hvad der er bedst for netop dit forløb. I forhold til metakognitiv terapi ser jeg virkelig gode resultater ved både generaliseret angst, depression og obsessiv OCD. Samtidig er jeg stadig rigtig begejstret for kognitiv adfærdsterapi ved panikangst/agorafobi, social angst samt overvejende kompulsiv OCD. Men jeg skal nok tage stilling til, hvad der er bedst for netop din problemstilling og tage ansvar for et godt skræddersyet terapiforløb til dig. 

 

I psykiatrien har jeg arbejdet som behandlingsansvarlig psykolog på en specialinstitution for unge. Her havde jeg terapiforløb med de unge, men hvor forældrene også fast blev inddraget. Jeg varetog også undervisning og supervision af tværfagligt personale. Også her behandlede jeg angst- og depressionsproblematikker, men ofte skulle behandlingen skræddersyes til samtidige diagnoser som fx autisme, asperger eller skizotypi. Jeg har tidligere også været tilknyttet Center for Angst på Københavns Universitet, hvor jeg fik erfaring med forskning og behandling af angst hos børn. 

 

Jeg har således arbejdet med en bred aldersmæssig målgruppe, og tilbyder terapeutiske samtaler til både børn, unge og voksne. Jeg brænder for mit virke som psykolog og er optaget af at bevare en høj faglig kvalitet i mit arbejde. Jeg holder mig løbende opdateret ved at følge med i ny forskning og ved at gå i supervision samt efteruddanne mig.

 

Jeg er optaget af at give store som små en resultatrig behandling med holdbare resultater. Jeg gør mit bedste for at skabe en tryg og tillidsfuld relation som afsæt for et stærkt samarbejde imellem os, hvor du føler dig tryg og motiveret. At gå i terapi hos mig skal både være virkningsfuldt og føles rart. Sammen vil vi se på, hvilke problemer du ønsker at arbejde med og opstille realistiske mål. Sammen skal vi nok nå de mål, så du igen kan få din livskvalitet tilbage.

 

I mit privatliv bor jeg sammen med min mand og vores 3 skønne unger.

 

Jeg ser frem til at møde dig.

 

Kærlig hilsen

Julie Lillegaard