Psykolog København

Psykolog Julie Lillegaard

Jeg hedder Julie Lillegaard og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet samt autoriseret. Jeg har specialiseret mig i arbejdet med kognitiv terapi og har tidligere arbejdet med metoden både i psykiatrien samt i en tidligere privat psykologpraksis med ydernummer. Jeg har bred erfaring med udredning og individuelle terapiforløb i forhold til flere forskellige psykologiske problemstillinger. Jeg har dog specialiseret mig i behandling af angstlidelser, herunder både socialfobi, panikangst, agorafobi, generaliseret angst, sygdomsangst, PTSD samt OCD. Derudover behandler jeg også depression, stress og problemer med lavt selvværd.

 

Jeg brænder virkelig for angstbehandling og ser rigtig gode resultater med den kognitive metode. Foruden den kognitive tilgang har jeg også valgt at specialisere mig i metakognitiv terapi. Det har jeg valgt, da jeg ser virkelig gode resultater med denne metode ved både generaliseret angst, depression og obsessiv OCD. Jeg modtager ugentligt supervision i den metakognitive metode, og jeg er godt i gang med den metakognitive efterudannelse hos Adrian Wells (grundlæggeren af metakognitiv terapi). 

 

I psykiatrien har jeg arbejdet som behandlingsansvarlig psykolog på en specialinstitution for unge. Her havde jeg terapiforløb med de unge, men hvor forældrene også fast blev inddraget. Jeg varetog også undervisning og supervision af tværfagligt personale. Også her behandlede jeg angst- og depressionsproblematikker, men ofte skulle behandlingen skræddersyes til samtidige diagnoser som fx autisme, asperger eller skizotypi. Jeg har tidligere også været tilknyttet Center for Angst på Københavns Universitet, hvor jeg fik erfaring med forskning og behandling af angst hos børn. 

 

Jeg har således arbejdet med en bred aldersmæssig målgruppe, og tilbyder terapeutiske samtaler til både børn, unge og voksne. Jeg brænder for mit virke som psykolog og er optaget af at bevare en høj faglig kvalitet i mit arbejde. Jeg holder mig løbende opdateret ved at følge med i ny forskning samt ved at gå i supervision samt efteruddanne mig.

 

Jeg er optaget af at give store som små en resultatrig behandling med holdbare resultater. Jeg gør mit bedste for at skabe en tryg og tillidsfuld relation som afsæt for et stærkt samarbejde imellem os, hvor du føler dig tryg og motiveret. At gå i terapi hos mig skal både være virkningsfuldt og føles rart. Sammen vil vi se på, hvilke problemer du ønsker at arbejde med og opstille realistiske mål. Sammen skal vi nok nå de mål, så du igen kan få din livskvalitet tilbage.

 

I mit privatliv bor jeg sammen med min mand og vores 3 skønne unger.

 

Jeg ser frem til at møde dig.

 

Kærlig hilsen

Julie Lillegaard