Psykolog København

Psykolog Miriam Sandbeck

Mit navn er Miriam Sandbeck, og jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og autoriseret. Jeg har specialiseret mig i kognitiv adfærdsterapi og har i mit arbejde som psykolog og underviser især beskæftiget mig med angst, OCD, stress, depression og lavt selvværd. Jeg arbejder både med klassisk kognitiv terapi samt inden for de nyere metoder, herunder metakognitiv terapi samt mindfulnessinspireret kognitiv terapi. Jeg har desuden erfaring med terapiforløb, hvor fokus har været på sorg og krise. 

 

I terapien vil vi sammen undersøge de problemer og udfordringer, du oplever. Vi tager afsæt i konkrete situationer med særligt fokus på tanke- og adfærdsmønstre, som begrænser dig. Du vil få konkrete redskaber til at opnå indsigt og ændring og hjælp til at afprøve mere hensigtsmæssige strategier. Jeg vil støtte og motivere dig undervejs i et trygt og ligeværdigt samarbejde.

 

Jeg har arbejdet som psykolog i andre privat klinikker i både København og Roskilde, hvorfra jeg har solid kognitiv erfaring med behandling af angst, OCD, lavt selvværd, stress og depression. 

Jeg har også undervist en del ud fra en kognitiv referenceramme og har bl.a. haft jobcentre, kommuner og en psykiatrisk privatklinik, som samarbejdspartnere. Samtidig har jeg haft flere år, hvor jeg har samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse omkring forskellige psykologopgaver. Jeg har desuden erfaring med rådgivning af selvmordstruede samt pårørende og efterladte gennem mit tidligere arbejde på Livslinien.

 

I mit privatliv bor jeg med min kæreste og vores skønne datter i en lejlighed på Frederiksberg. 

 

Jeg ser frem til at hjælpe dig videre i dit liv. Velkommen til vores praksis.

 

Kærlig hilsen

Miriam Sandbeck