Psykolog København

Psykolog Melissa Elveberg

Jeg hedder Melissa Elveberg, og jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg er autoriseret og har specialiseret mig i at arbejde med kognitiv terapi, og er i øjeblikket ved at efteruddanne mig inden for dialektisk adfærdsterapi. Det er en kognitiv adfærdsterapeutisk retning, som beskæftiger sig med mindfulness, accept og regulering af svære følelser. Jeg ser rigtig gode resultater i terapien med den metode gang på gang.  

 

I mit kliniske arbejde som psykolog har jeg erfaring fra både privat praksis og fra psykiatrien, hvor jeg har arbejdet med flere typer angstlidelser og OCD samt med stress og depression. Mit udgangspunkt i behandlingen er at møde dig lige der, hvor du er, og sammen udarbejde realistiske mål, som vil gøre en forskel for dig. Jeg prioriterer at arbejde med effektive metoder og redskaber, der er evidens for, så at du får mest muligt ud af behandlingen. Jeg er samtidig optaget af, at du føler dig tryg i vores samarbejde med respekt og omsorg som udgangspunkt. 

Jeg har igennem de seneste år været ansat i psykiatrien, hvor jeg har fået bred erfaring med problemstillinger såsom stress, angst, OCD, depression samt sorg og krise. Jeg har erfaring med både individuelle- og gruppeforløb. Jeg har tidligere været ansat på et hospital i Norge, hvor jeg behandlede spiseforstyrrelser, samt hjalp mennesker med kroniske helbredsproblemer såsom smerter og livsstilssygdomme. Derudover har jeg erfaring fra privat praksis, hvor jeg også har arbejdet med behandling af angstlidelser, OCD, depression og lavt selvværd. 

 

Jeg varetager primært terapiforløb eftermiddag og aften i vores praksis, og jeg tilbyder forløb til unge og voksne klienter. 

Jeg glæder mig til at gøre en forskel for dig og hjælpe dig videre mod et bedre liv.

 

De bedste hilsner

Melissa Elveberg