Mange års erfaring i

       at hjælpe børn, unge 

       og voksne

Terapi til børn

Læs mere

Kognitiv og metakognitiv terapi til børn

 

Vi tilbyder kognitiv terapi og metakognitiv terapi til børn med angst og OCD. Vi har mange års erfaring inden for dette felt, og dit barn er derfor i kompetente og trygge hænder hos os. Vi oplever, at det er en stor hjælp for børnene at kunne tale med en uvildig person i et fortroligt rum – en person som de føler, at de kan åbne op overfor. At dit barn får hjælp til sine vanskeligheder allerede tidligt i livet skåner ham eller hende for mange problemer siden hen. 

 

Formålet med terapien er at støtte dit barns udvikling og fremme dets egne ressourcer. Ved hjælp af helt konkrete værktøjer og strategier vil dit barn opleve at symptomerne bliver reduceret, og at hverdagen bliver nemmere. Vi sørger altid for et fast samarbejde med jer som forældre. Det skaber tryghed for dit barn, og giver samtidig jer mulighed for at støtte jeres barn bedst muligt.

 

I forløbet tilpasser vi altid terapien til det enkelte barns gældende problematik og behov. I kan læse mere om vores terapi her.

 

Terapi til unge

Læs mere

Kognitiv og metakognitiv terapi til unge

 

Mange unge oplever i dag udfordringer ved at skulle navigere i samfundet med alle dets store krav og forventninger. Som ung skal du både se godt ud, være god i skolen, vide hvor du vil hen i livet, mens du samtidig forventes at have overskud til sport, en kæreste samt en masse venner og veninder. At forsøge at leve op til alt dette får mange unge til at opleve lavt selvværd, ensomhed, stress, angst og en følelse af at være forkert.

 

Vi tilbyder terapi til unge med angst, OCD, stress, depression og lavt selvværd. Kender du til nogle af disse problematikker, så er du ikke alene. Du kan tale med os om alt det, som du har svært ved at tale med dine forældre og venner om – og alt hvad du fortæller er fuldt fortroligt. Vi har stor erfaring med at hjælpe unge som dig til at få glæden og livskvaliteten tilbage, og du vil få helt konkrete strategier og redskaber til at få bugt med dine symptomer.

 

Angst, stress, OCD og depression er ikke kroniske tilstande, men er noget som du med rette hjælp kan komme helt af med. Vi er eksperter på behandlingsområdet og vil meget gerne hjælpe dig videre på rette vej. Forløbet bliver altid tilpasset dine særlige behov. Du kan læse mere om vores terapi her.

Terapi til voksne

Kognitiv og metakognitiv terapi til voksne

Læs mere

Et voksenliv strækker sig over rigtig mange år, og det er helt naturligt at opleve både op- og nedture og forskellige udfordringer, som voksen. Det er normalt, at man i løbet af ens liv kan blive ramt af stress, angstsymptomer eller perioder, hvor tungsindighed eller en følelse af mental skrøbelighed, kan fylde. Fortvivl ikke. Din psyke og dit sind er selvregulerende, og du skal ikke frygte, at der er noget galt med dig. Du er "blot" kommet til at benytte dig af nogle uhensigtsmæssige strategier, som forstærker og vedligeholder de symptomer, som du gerne vil af med. Lad os hjælpe dig videre med nogle bedre strategier.

 

Vi har mange års erfaring i terapi til voksne - og det gælder både terapi til mænd og kvinder. Vi er specialister i at behandle både stress, angstlidelser, OCD, depression, søvnproblemer og selvværdsproblematikker. Du vil få konkrete værktøjer, og vi indgår i et aktivt samarbejde omkring din situation. Med målrettet terapi kan du slippe helt af med dine mentale og følelsesmæssige udfordringer - eller som minimum få reduceret dine symptomer mærkbart. 

 

Foruden de specifikke psykiske udfordringer, som man kan blive ramt af, så er der ofte nogle tematikker, som går igen på tværs af klientforløb med voksne. Det kan være udfordringen med at balancere mellem arbejdsliv og privatliv. Det kan være eksistentielle temaer som sygdom og dødsfald i familien. Udfordringer med kærlighedsliv og sexliv. Tanker om at græsset er grønnere på den anden side, eller en livssituation med ensomhed og frygt for at være alene. Der kan være problemer på arbejdet - enten fagligt eller med arbejdsmiljø. Der kan være udfordringer med barnløshed, eller måske eksistentiel stress over ikke at være der i livet, hvor man havde håbet på at være. Måske er du udfordret som forælder, hvor du føler dig magtesløs eller fortvivlet over problemer, som dit barn oplever. 

 

Uanset hvilke udfordringer du døjer med, og hvilke symptomer det har givet dig, så vil vi meget gerne hjælpe dig videre. Hvis du er interesseret i at høre mere om et terapiforløb til dig, så kontakt os endelig. Du kan ringe til os på tlf 53 88 12 00 eller sende en mail til kontakt@kognitivpsykologpraksis.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.