Radio og bøger

Læs mere

Vores psykologer udtaler sig gerne til radio og bøger om psykologfaglige emner, som vi er eksperter inden for. Indtil videre er det blevet til et bidrag i radioen om OCD samt et kapitel i en bog om stress. Du er også velkommen til at følge med på vores facebookside, hvor vores nye medieindslag også bliver lagt op. 

 

Radio4: Angst for coronavirus

Læs mere

Vores psykolog Camilla Karmark var i radioen den 28. januar og give sit besyv med i forhold til den angst, som den nye coronavirus sætter i gang i befolkningen. Lyt med her. Spol 36 minutter frem, hvis du vil høre indslaget direkte.

Radio The Voice: OCD

Læs mere

Vores psykolog Camilla Karmark var med i et radioindslag på "The Voice" tirsdag den 7. januar 2020. Modige radiovært Nicolas fortæller om sin OCD og Camilla bakker op med psykologfaglige betragtninger. Lyt med her. Indslaget kommer 5:25...

Radio4: Klimaangst

Læs mere

Vores psykolog Camilla Karmark blvet inviteret i Radio4 den 29. november 2019 for at give en forståelse af klimaangst. Interviewet kan høres her.

Go'morgen P3: OCD

Læs mere

Vores psykolog Trine Lind var at høre på Go'Morgen P3 den 22. november 2019. Hvornår går dårlige vaner og hverdagsritualer fra at være noget "uskyldigt" vi alle alle kender til at være OCD, der vræver (be)handling og adfærdsændring? Lyt med her.

RADIO24SYV: OCD OG MAGISKE TAL

Læs mere

Vores psykolog Camilla Karmark har været i Radio24syv for at kaste lys over OCD og magiske tal.

Lyt med her.

BOGEN: "STRESS. HVORNÅR HAR DU SELV ET ANSVAR?" 2017

Læs mere

Thomas Milsted er i 2017 udkommet med bogen "Stress. Hvornår har du selv et ansvar?" Vores psykolog Trine Lind er én af de eksperter, der interviewes til bogen. Dansk Psykolog Forening har anmeldt bogen. Anmeldelsen kan læses her.