Psykolog med tilskud

Her kan du læse om, hvilke muligheder du har for at få økonomisk tilskud til dine psykologsessioner hos Lind & Karmark.

Sundhedsforsikring

Læs mere

Flere forsikringsselskaber eller pensionsselskaber dækker helt eller delvist beløb til psykologbehandling. Hos Lind & Karmark samarbejder vi med de fleste forsikringsselskaber, så undersøg om din egen privatforsikring eller din arbejdsplads er dækket af en sundhedsordning.

Sygesikringen Danmark

Læs mere

Er du over 18 år og aktivt medlem af Sygesikringen Danmark i gruppe 1, 2, eller 5, så får du 300 kr. i tilskud pr. psykologsamtale hos din psykolog hos Lind & Karmark. Tilskuddet er hjælp til psykiske udfordringer, som vi typisk arbejder med i praksissen. Det gælder bl.a. til behandling af angstlidelser, OCD, PTSD, depression samt sorg og krise. 

 

Er du under 18 år og aktivt medlem af Sygesikringen Danmark i gruppe 1, 2, eller 5, så får du også 300 kr. i tilskud pr. psykologsamtale hos din psykolog hos Lind & Karmark. Her dækkes bredere - også når problemstillingen går ud over de 11 ovenstående oplistede årsager. Læs mere om mulighed for tilskud her. 

 

Hos Lind & Karmark kan du nemt bruge din tilskudsstøtte hos os. Vi bruger de sidste minutter i sessionen til at indberette elektronisk til Sygesikringen Danmark. 

Fagforening

Læs mere

Hvis du er medlem af en fagforening, er det også muligt, at du kan få økonomisk støtte til psykologhjælp af dem, hvis det drejer sig om en arbejdsrelateret problemstilling som fx stress. Ring eller skriv til din fagforening og hør, om det er en mulighed.